Elektriker i Lerum

Annons:
Hitta bra elektriker i Lerum - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lerum. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lerum. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lerum ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lerum

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lerum vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lerum.

HåGe El AB
0302 - 141 47Mjörns El AB
Frödingsv. 4
443 31 Lerum


Elmontering i Stenkullen AB
Huldravägen 7
443 36 LERUM


Veteranpoolen Lerum
Göteborgsv. 3 A
443 30 LERUM


Lerums Lås & Larmservice AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM

Annons:

Pris för elektriker i Lerum

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lerum kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lerum som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lerum och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lerum

I Lerum fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lerum om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lerum.

I Lerum fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lerum för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lerum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.