Elektriker i Kungshamn

Annons:
Hitta bra elektriker i Kungshamn - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kungshamn. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kungshamn. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kungshamn ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kungshamn

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kungshamn vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kungshamn.

Carlssons El & Jakt AB
Hallindenv. 1
456 34 Kungshamn


ELON Carlssons El & Jakt AB
Hallindenv. 1
456 34 Kungshamn


Berglunds Elservice AB
Österg. 4
456 32 Kungshamn


Sotenäs Låsservice AB
Hamng. 6
456 31 KUNGSHAMN


Kungshamns El AB
Segelmakareg. 12
456 32 Kungshamn


Kungshamn El AB
Segelmakareg. 12
456 32 Kungshamn


Bröderna Axelsson El AB
Varvsg. 32
456 32 Kungshamn


Mnq-Projekt AB
Sandbogeng. 33
456 31 KUNGSHAMN

Annons:

Pris för elektriker i Kungshamn

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kungshamn kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kungshamn som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kungshamn och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungshamn om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kungshamn.

I Kungshamn fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kungshamn för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kungshamn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.