Elektriker i Kungälv

Annons:
Hitta bra elektriker i Kungälv - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kungälv. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kungälv. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kungälv ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kungälv

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kungälv vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kungälv.

AW Elteam, AB
Rollsbov. 25
442 40 Kungälv


Barks El
Signalg. 5
442 40 Kungälv


Stefans El
Fontinv. 13
442 31 Kungälv


Veteranpoolen Kungsälv
Bultg. 38
442 40 Kungälv


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Rattg. 4
442 40 Kungälv

Annons:

Pris för elektriker i Kungälv

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kungälv kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kungälv som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kungälv och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kungälv

I Kungälv fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungälv om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kungälv.

I Kungälv fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kungälv för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kungälv rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.