Elektriker i Kinnarumma

Annons:
Hitta bra elektriker i Kinnarumma - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kinnarumma. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kinnarumma. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kinnarumma ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kinnarumma

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kinnarumma vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kinnarumma.

Bertilsson, Henrik
Häggårda Asmundared
515 92 KINNARUMMA


Nilssons Elservice I Borås AB
Grimskulla 17
515 92 KINNARUMMA

Annons:

Pris för elektriker i Kinnarumma

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kinnarumma kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kinnarumma som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kinnarumma och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kinnarumma

I Kinnarumma fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kinnarumma.

Kinnarumma är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Kinnarumma socken. Genom Kinnarumma rinner Häggån, som mynnar ut i Viskan.

Yta: 40,50 hektar
Invånarantal: 253, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kinnarumma om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kinnarumma.

I Kinnarumma fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kinnarumma för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kinnarumma rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.