Elektriker i Kinna

Annons:
Hitta bra elektriker i Kinna - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kinna. Sammanlagt så kan du välja mellan 13 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kinna. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kinna ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kinna

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kinna vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kinna.

Borgkullen AB
Borganäsg. 7
511 58 KINNA


El-Service i Mark AB
Solg. 6
511 57 Kinna


KellFn
Murareg. 1
511 55 Kinna


Solberg Installation AB
G. Hedev. 5
511 58 KINNA


Lysmasken Energi & Mätteknik i Kinna AB
Velingstorpsv. 38
511 56 KINNA


Aspängs Elteknik AB
Ö. Aspängsg. 9
511 57 Kinna


Borås Porttjänst AB
Slättängsg. 6
511 57 Kinna


Lysmasken Energi & Mätteknik AB
Velingstorpsv. 38
511 56 KINNA


Bravida Sverige AB
Kinnamarksv. 1
511 54 KINNA


Nyman & Olsson Elteknik AB
Övre Kammarbergsv. 27
511 57 Kinna


Wikmans Bygg & Projektledning
Kyrkog. 44 A
511 56 KINNA


Varbergs El & Tele AB
Vallbog. 8
511 58 KINNA


Telepoolen I Väst AB
Vallbog. 3 B
511 58 KINNA

Annons:

Pris för elektriker i Kinna

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kinna kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kinna som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kinna och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kinna

I Kinna fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kinna om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kinna.

I Kinna fanns det sammanlagt 13 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kinna för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kinna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.