Elektriker i Kärna

Annons:
Hitta bra elektriker i Kärna - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kärna. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kärna. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kärna ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kärna

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kärna vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kärna.

Fogmästarn
Holm 210
442 71 KÄRNA


Rollsbo Elservice
Sjöhåla Strandv. 3
442 71 KÄRNA


Nordkroken Bredband Ek. För.
Tofta Norgård 830
442 71 KÄRNA


El och Teknik Montage EOTM
St. Röd 110
442 73 KÄRNA


Tl Montage Service AB
Vråkärrsv. 20
442 73 KÄRNA


Mörks Elektriska AB
Hållsunga 140
442 71 KÄRNA


Bengt Tony Stjernström
Kärnav. 5
442 70 Kärna


Enline AB
Dotorp 240
442 72 Kärna

Annons:

Pris för elektriker i Kärna

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kärna kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kärna som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kärna och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kärna

I Kärna fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kärna.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kärna om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kärna.

I Kärna fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kärna för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kärna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.