Elektriker i Kållered

Annons:
Hitta bra elektriker i Kållered - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kållered. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kållered. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kållered ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kållered

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kållered vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kållered.

Göteborgs Industriinstallation AB
Bangårdsv. 14
428 35 KÅLLERED


Inter Alarm Tele AB
G. Riksv. 1
428 32 Kållered


Henriksson P. Antenn AB
Tulebov. 61
428 34 Kållered


Connect Larm i Västsverige
Ekåsv. 20
428 36 Kållered


Lko Konsult
Streteredsv. 59 B
428 33 KÅLLERED


Edvalls Elektriska, AB
Ullas Lyckas v. 38
428 33 KÅLLERED


Västkustens Akustik o. Montage AB
G. Riksv. 2 A
428 32 Kållered

Annons:

Pris för elektriker i Kållered

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kållered kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kållered som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kållered och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kållered

I Kållered fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kållered om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kållered.

I Kållered fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kållered för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kållered rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.