Elektriker i Kållekärr

Annons:
Hitta bra elektriker i Kållekärr - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kållekärr. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kållekärr. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kållekärr ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kållekärr

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kållekärr vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kållekärr.

Tobbes Elteknik I Väst AB
Hovlanda 12
471 93 Kållekärr


Tobbes Elteknik & Allservice
Hovlanda 12
471 93 Kållekärr


Heevab På Tjörn AB
Haketorp 17
471 93 Kållekärr

Annons:

Pris för elektriker i Kållekärr

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kållekärr kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kållekärr som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kållekärr och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kållekärr

I Kållekärr fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kållekärr om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kållekärr.

I Kållekärr fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kållekärr för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kållekärr rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.