Elektriker i Horred

Annons:
Hitta bra elektriker i Horred - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Horred. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Horred. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Horred ska utföra.
Annons:

Elektriker i Horred

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Horred vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Horred.

Värö El AB
Stationsv. 18
519 31 HORRED


Feim Alltjänst AB
Sandells väg 6
519 30 Horred

Annons:

Pris för elektriker i Horred

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Horred kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Horred som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Horred och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Horred

I Horred fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Horred om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Horred.

I Horred fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Horred för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Horred rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.