Elektriker i Harestad

Annons:
Hitta bra elektriker i Harestad - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Harestad. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Harestad. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Harestad ska utföra.
Annons:

Elektriker i Harestad

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Harestad vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Harestad.

Posigot AB
Kornhall 170
442 74 HARESTAD


Harestads El
Flateby 330
442 74 HARESTAD

Annons:

Pris för elektriker i Harestad

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Harestad kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Harestad som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Harestad och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Harestad

I Harestad fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Harestad.

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Harestad om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Harestad.

I Harestad fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Harestad för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Harestad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.