Elektriker i Åmål

Annons:
Hitta bra elektriker i Åmål - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Åmål. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Åmål. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Åmål ska utföra.
Annons:

Elektriker i Åmål

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Åmål vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Åmål.

Bernt Engelbrektssons El AB
Fryxellsg. 49
662 35 ÅMÅL


Canallto El AB
Bergängsv. 7
662 36 åmål


Karlsson, David
Kilarna 130
662 91 ÅMÅL


Kottens El- & Instrumenttjänst AB
Kottev. 60
662 34 åmål


CanAllto El i Dalsland
Bergängsv. 7
662 36 åmål


Elprima Väst
Andréeg. 7 D
662 37 ÅMÅL

Annons:

Pris för elektriker i Åmål

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Åmål kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Åmål som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Åmål och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Åmål

I Åmål fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Åmål.

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Åmål om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Åmål.

I Åmål fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Åmål för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Åmål rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.