Elektriker i Surahammar

Annons:
Hitta bra elektriker i Surahammar - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Surahammar. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Surahammar. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Surahammar ska utföra.
Annons:

Elektriker i Surahammar

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Surahammar vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Surahammar.

Surahammars Elaffär AB
Industriv. 1
735 37 Surahammar


Rolf Palovaara Rör AB
Ekängsv. 7
735 31 Surahammar


Sura El AB
Enbärsv. 5
735 37 Surahammar

Annons:

Pris för elektriker i Surahammar

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Surahammar kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Surahammar som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Surahammar och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Surahammar

I Surahammar fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Surahammar om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Surahammar.

I Surahammar fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Surahammar för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Surahammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.