Elektriker i Salbohed

Annons:
Hitta bra elektriker i Salbohed - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Salbohed. Sammanlagt så kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Salbohed. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Salbohed ska utföra.
Annons:

Elektriker i Salbohed

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Salbohed vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Salbohed.

Elservice i Salbo
Norrsalbo 125
733 63 Salbohed

Annons:

Pris för elektriker i Salbohed

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Salbohed kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Salbohed som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Salbohed och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Salbohed

I Salbohed fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Salbohed om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Salbohed.

I Salbohed fanns det sammanlagt 1 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Salbohed för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Salbohed rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.