Elektriker i Kungsör

Annons:
Hitta bra elektriker i Kungsör - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kungsör. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kungsör. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kungsör ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kungsör

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kungsör vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kungsör.

Kungsörs Elektriska Reeab
Åsg. 12
736 31 KUNGSÖR


Mälardalens Elektriska AB
Drottningg. 50
736 31 KUNGSÖR


Kungsörs Byggnadsplåtslageri Och Industriservice
Lockmora 223
736 91 KUNGSÖR


Nybergs Electronics
Dammenv. 1 A
736 91 KUNGSÖR


Kungsörs Isolering
Ekag. 16
736 35 KUNGSÖR


Axbergs Elservice AB
V. Säbyg. 2
736 92 Kungsör


Dahlén, Alf Christer
Hamng. 7 A
736 31 KUNGSÖR


Lasse Frid Elektriska
Reutersberg 135
736 91 KUNGSÖR

Annons:

Pris för elektriker i Kungsör

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kungsör kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kungsör som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kungsör och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kungsör

I Kungsör fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungsör om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kungsör.

I Kungsör fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kungsör för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kungsör rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.