Elektriker i Kolbäck

Annons:
Hitta bra elektriker i Kolbäck - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kolbäck. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kolbäck. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kolbäck ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kolbäck

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kolbäck vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kolbäck.

Anderssons El i Kolbäck AB, Jörgen
Lyckov. 8
734 51 KOLBÄCK


J H Elinstallation
Eneg. 7
734 51 KOLBÄCK


Sallfix Tele & Data Consulting
Svallings v. 22
734 93 KOLBÄCK


Anläggningstjänst
Björkbacksv. 2
734 93 KOLBÄCK

Annons:

Pris för elektriker i Kolbäck

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kolbäck kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kolbäck som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kolbäck och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kolbäck

I Kolbäck fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kolbäck om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kolbäck.

I Kolbäck fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kolbäck för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kolbäck rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.