Elektriker i Fagersta

Annons:
Hitta bra elektriker i Fagersta - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Fagersta. Sammanlagt så kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Fagersta. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Fagersta ska utföra.
Annons:

Elektriker i Fagersta

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Fagersta vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Fagersta.

Assemblin Elteknik AB
Rättarbacken 3
737 30 FAGERSTA


Elkedjan
Centrumv. 2
737 40 Fagersta


Fagersta Elektriska AB
Industriv. 14
737 30 FAGERSTA


Widjeskogs El, AB
Sädesv. 28
737 44 Fagersta


TIEL AB
Ljungv. 11
737 33 Fagersta


Fagersta Låsservice
Sveav. 10 A
737 47 FAGERSTA


Lindströms ELAB i Fagersta
Dalav. 52 A
737 47 FAGERSTA


El-Kjell i Fagersta AB
Vikingav. 7
737 43 FAGERSTA


Eriksson Trafik & Service AB
Bergslagsv. 61
737 33 Fagersta


Kp Fastighet I Fagersta AB
Per-mats v. 14
737 92 FAGERSTA


Eriksson Trafik & Service
Bergslagsv. 61
737 33 Fagersta


Hallgrens El & Maskinservice AB
Fårbov. 13
737 30 FAGERSTA

Annons:

Pris för elektriker i Fagersta

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Fagersta kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Fagersta som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Fagersta och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Fagersta

I Fagersta fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fagersta om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Fagersta.

I Fagersta fanns det sammanlagt 12 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Fagersta för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Fagersta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.