Elektriker i Timrå

Annons:
Hitta bra elektriker i Timrå - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Timrå. Sammanlagt så kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Timrå. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Timrå ska utföra.
Annons:

Elektriker i Timrå

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Timrå vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Timrå.

Elpalko Timrå AB
Kabelv. 18
861 36 Timrå


El & Maskinservice Hans Berglund AB
Gudmundsbyv. 40
861 91 TIMRÅ


Timrå Elmontage AB
Svarvarv. 2 B
861 36 Timrå


Hiss & Elautomatic I Timrå AB
Svartgrindsv. 15
861 33 TIMRÅ


Nordling El & Larm AB
Plåtslagarv. 13
861 36 Timrå


Jason Montage Holding AB
Hovsmedsv. 7
861 34 Timrå


Mejs El AB
V. Laggarbergsv. 58
861 91 TIMRÅ


Pj Industri & Hus Service, AB
Kungsv. 103
861 35 TIMRÅ


Jason Montage AB
Hovsmedsv. 7
861 34 Timrå


Ladida Konsult
Frölandsv. 23
861 34 Timrå

Annons:

Pris för elektriker i Timrå

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Timrå kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Timrå som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Timrå och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Timrå

I Timrå fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Timrå om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Timrå.

I Timrå fanns det sammanlagt 10 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Timrå för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Timrå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.