Elektriker i Bollstabruk

Annons:
Hitta bra elektriker i Bollstabruk - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Bollstabruk. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Bollstabruk. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Bollstabruk ska utföra.
Annons:

Elektriker i Bollstabruk

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Bollstabruk vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Bollstabruk.

Jonssons Eltjänst
Galagök 103
873 92 Bollstabruk


De Walls Eltjänst, Lennart De Wall
Forsed 135
873 91 BOLLSTABRUK

Annons:

Pris för elektriker i Bollstabruk

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Bollstabruk kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Bollstabruk som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Bollstabruk och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Bollstabruk

I Bollstabruk fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Bollstabruk.

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bollstabruk om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Bollstabruk.

I Bollstabruk fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Bollstabruk för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Bollstabruk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.