Elektriker i Björna

Annons:
Hitta bra elektriker i Björna - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Björna. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Björna. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Björna ska utföra.
Annons:

Elektriker i Björna

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Björna vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Björna.

Egnors El AB
Studsviken 103
890 50 Björna


Gs El-Teknik, AB
Nyliden 204
890 50 Björna

Annons:

Pris för elektriker i Björna

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Björna kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Björna som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Björna och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Björna

I Björna fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Björna.

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Björna om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Björna.

I Björna fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Björna för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Björna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.