Elektriker i Bergeforsen

Annons:
Hitta bra elektriker i Bergeforsen - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Bergeforsen. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Bergeforsen. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Bergeforsen ska utföra.
Annons:

Elektriker i Bergeforsen

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Bergeforsen vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Bergeforsen.

Sjöströms Bygg & Montage i Sundsvall AB
Hökarv. 7
861 38 Bergeforsen


Timrå Teknik & Service AB
Triangelv. 19
861 39 BERGEFORSEN


Lennart Janssons El AB
Triangelv. 11
861 39 BERGEFORSEN

Annons:

Pris för elektriker i Bergeforsen

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Bergeforsen kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Bergeforsen som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Bergeforsen och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Bergeforsen

I Bergeforsen fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bergeforsen om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Bergeforsen.

I Bergeforsen fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Bergeforsen för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Bergeforsen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.