Elektriker i Vilhelmina

Annons:
Hitta bra elektriker i Vilhelmina - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Vilhelmina. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Vilhelmina. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Vilhelmina ska utföra.
Annons:

Elektriker i Vilhelmina

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Vilhelmina vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Vilhelmina.

Elkedjan
Terminalg. 1
912 32 Vilhelmina


Millners El AB
Volgsjöv. 94 D
912 32 Vilhelmina


Vilhelmina Data & Maskin
Strandv. 28
912 34 Vilhelmina


Nickes El O Allservice
Skansholm 309
912 91 VILHELMINA


Caverion
Videv. 63
912 32 Vilhelmina


M Danielssons Elektriska AB
Svannäs 58
912 91 VILHELMINA


Andersson, Stefan
Videv. 30
912 32 Vilhelmina


Henrikssons Eko Isolering AB
Järvsjöby 48
912 93 VILHELMINA

Annons:

Pris för elektriker i Vilhelmina

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Vilhelmina kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Vilhelmina som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Vilhelmina och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vilhelmina om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Vilhelmina.

I Vilhelmina fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Vilhelmina för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Vilhelmina rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.