Elektriker i Storuman

Annons:
Hitta bra elektriker i Storuman - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Storuman. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Storuman. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Storuman ska utföra.
Annons:

Elektriker i Storuman

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Storuman vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Storuman.

SELAB
Rallargränd 5
923 31 STORUMAN


Mattsdals El & Kylservice AB
Nyg. 1
923 31 STORUMAN


Elektrikerna i Storuman AB
Blå vägen 222
923 31 STORUMAN


Elteamet i Storuman AB
Strandv. 39
923 31 STORUMAN


BengtS El I Storuman AB
Smedsv. 12
923 32 Storuman


VKS Service AB
Furuv. 13
923 32 Storuman


El & Kylservice J-E Mattsdal
Nyg. 1
923 31 STORUMAN

Annons:

Pris för elektriker i Storuman

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Storuman kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Storuman som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Storuman och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Storuman

I Storuman fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Storuman.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Storuman om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Storuman.

I Storuman fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Storuman för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Storuman rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.