Elektriker i Sorsele

Annons:
Hitta bra elektriker i Sorsele - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Sorsele. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Sorsele. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Sorsele ska utföra.
Annons:

Elektriker i Sorsele

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Sorsele vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Sorsele.

Elektrofredrik
Strandv. 24
924 32 SORSELE


Sorsele El & Mek
Rankbäcken 702
924 31 Sorsele

Annons:

Pris för elektriker i Sorsele

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Sorsele kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Sorsele som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Sorsele och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Sorsele

I Sorsele fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sorsele om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Sorsele.

I Sorsele fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Sorsele för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Sorsele rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.