Elektriker i Sävar

Annons:
Hitta bra elektriker i Sävar - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Sävar. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Sävar. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Sävar ska utföra.
Annons:

Elektriker i Sävar

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Sävar vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Sävar.

Björkstadens Lås & Larm
Kottev. 10
918 31 SÄVAR


El AB Nils Brändström
Påsklovsv. 16
918 32 Sävar


Sävar El AB
Majorsv. 12
918 32 Sävar


El-Evator i Umeå AB
Hällebergsv. 37
918 32 Sävar

Annons:

Pris för elektriker i Sävar

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Sävar kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Sävar som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Sävar och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Sävar

I Sävar fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sävar om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Sävar.

I Sävar fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Sävar för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Sävar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.