Elektriker i Obbola

Annons:
Hitta bra elektriker i Obbola - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Obbola. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Obbola. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Obbola ska utföra.
Annons:

Elektriker i Obbola

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Obbola vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Obbola.

TS-EL AB
Bredskärsv. 23
913 42 Obbola


Construction Partner Ahto AB
Hallbacksv. 10
913 42 Obbola


Elmontage I Västerbotten, AB
Väntv. 9 B
913 42 Obbola


Björns El
Kvarnv. 6
913 42 Obbola


Elmontage i västerbotten AB
Väntv. 9 C
913 42 Obbola


Björkmans Krafttjänst AB
Båtv. 3
913 42 Obbola

Annons:

Pris för elektriker i Obbola

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Obbola kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Obbola som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Obbola och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Obbola

I Obbola fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Obbola om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Obbola.

I Obbola fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Obbola för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Obbola rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.