Elektriker i Malå

Annons:
Hitta bra elektriker i Malå - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Malå. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Malå. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Malå ska utföra.
Annons:

Elektriker i Malå

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Malå vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Malå.

Elkedjan
Storg. 33
930 70 MALÅ


Malå Elservice AB
Fabriksg. 1
930 70 MALÅ


Caverion
Spånv. 2
930 70 MALÅ

Annons:

Pris för elektriker i Malå

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Malå kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Malå som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Malå och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Malå

I Malå fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Malå om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Malå.

I Malå fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Malå för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Malå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.