Elektriker i Kåge

Annons:
Hitta bra elektriker i Kåge - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kåge. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kåge. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kåge ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kåge

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kåge vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kåge.

Lundqvist Eltjänst AB
Drängsmarkskläppen 49
934 96 Kåge


Efk I Skellefteå AB
Storbränna 16
934 95 KÅGE


Tlmek AB
Nyheden 3
934 95 KÅGE


Åbergs Elservice i Skellefteå AB
Villag. 16
934 32 Kåge

Annons:

Pris för elektriker i Kåge

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kåge kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kåge som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kåge och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kåge

I Kåge fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kåge om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kåge.

I Kåge fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kåge för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kåge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.