Elektriker i Jörn

Annons:
Hitta bra elektriker i Jörn - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Jörn. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Jörn. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Jörn ska utföra.
Annons:

Elektriker i Jörn

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Jörn vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Jörn.

Jörns El-Teknik AB
Vinkelgränd 7
936 51 JÖRN


Jörns El-Teknik AB
Vinkelgränd 7
936 51 JÖRN

Annons:

Pris för elektriker i Jörn

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Jörn kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Jörn som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Jörn och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Jörn

I Jörn fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Jörn om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Jörn.

I Jörn fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Jörn för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Jörn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.