Elektriker i Holmsund

Annons:
Hitta bra elektriker i Holmsund - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Holmsund. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Holmsund. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Holmsund ska utföra.
Annons:

Elektriker i Holmsund

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Holmsund vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Holmsund.

Liljas Elmontage AB, Stefan
Lövöudden 39
913 33 HOLMSUND


Storrank Service AB
Sotarg. 1
913 35 HOLMSUND


Sound Of Music
Eriksdalsv. 27
913 32 Holmsund


Robmac, Industri o. Robotservice i UMEÅ AB
Lövöudden 509
913 33 HOLMSUND


Dellbrings Elservice, AB
Revet 58
913 35 HOLMSUND

Annons:

Pris för elektriker i Holmsund

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Holmsund kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Holmsund som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Holmsund och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Holmsund

I Holmsund fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Holmsund.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Holmsund om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Holmsund.

I Holmsund fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Holmsund för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Holmsund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.