Elektriker i Dorotea

Annons:
Hitta bra elektriker i Dorotea - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Dorotea. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Dorotea. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Dorotea ska utföra.
Annons:

Elektriker i Dorotea

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Dorotea vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Dorotea.

Agas Elektriska Och Handels Aktiebolag
Parkv. 8
917 31 DOROTEA


Millners El AB
Storg. 37
917 32 Dorotea


Wörléns El&Entreprenad
V. Ormsjö 26
917 91 DOROTEA


Svanebros El
Storberget 26
917 32 Dorotea

Annons:

Pris för elektriker i Dorotea

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Dorotea kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Dorotea som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Dorotea och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Dorotea

I Dorotea fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Dorotea om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Dorotea.

I Dorotea fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Dorotea för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Dorotea rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.