Elektriker i Bureå

Annons:
Hitta bra elektriker i Bureå - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Bureå. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Bureå. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Bureå ska utföra.
Annons:

Elektriker i Bureå

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Bureå vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Bureå.

Bure Elektriska AB
S. Kustv. 3 B
932 51 Bureå


Entreprenadteknik I Skellefteå AB
Åbackav. 6
932 51 Bureå


Elautomatik I Bureå AB
Åbackav. 6
932 51 Bureå

Annons:

Pris för elektriker i Bureå

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Bureå kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Bureå som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Bureå och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Bureå

I Bureå fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Bureå.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bureå om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Bureå.

I Bureå fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Bureå för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Bureå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.