Elektriker i Uppsala

Annons:
Hitta bra elektriker i Uppsala - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Uppsala. Sammanlagt så kan du välja mellan 15 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Uppsala. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Uppsala ska utföra.
Annons:

Elektriker i Uppsala

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Uppsala vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Uppsala.

Assemblin Elteknik AB
Mältarg. 17
753 18 Uppsala


Lundqvist El
Libro Ringv. 19
752 28 Uppsala


Sallén Elektriska AB
Fyrisborgsg. 2
754 50 UPPSALA


Kraft & Belysningsteknik AB
Kadettg. 5
753 37 UPPSALA


JMAB El & Bygg AB
Husbyborgsv. 9
752 28 Uppsala


Enhagens El AB
Seminarieg. 4 D
752 28 Uppsala


P o B:s Elektriska AB
Möllersvärdsg. 12
754 50 UPPSALA


Elkedjan
Fyrisborgsg. 2
754 50 UPPSALA


KSS Klimat & Styrsystem AB Uppsala
Kungsängsv. 31 B
753 23 Uppsala


Strågefors Elektriska AB
Brattbacksvägen 93
754 71 Uppsala


Kumlins Elektriska AB
Hjortrong. 34
754 52 UPPSALA


KOPPLA El & Larm AB
Lövängsv. 34
756 55 Uppsala


Salabacke El AB
Björkg. 65
753 23 Uppsala


Andrés Måleri AB
Sylveniusg. 3
754 50 UPPSALA


Veteranpoolen Uppsala
Knivstag. 2
753 23 Uppsala

Annons:

Pris för elektriker i Uppsala

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Uppsala kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Uppsala som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Uppsala och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Uppsala

I Uppsala fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Uppsala om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Uppsala.

I Uppsala fanns det sammanlagt 15 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Uppsala för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Uppsala rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.