Elektriker i Östhammar

Annons:
Hitta bra elektriker i Östhammar - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Östhammar. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Östhammar. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Östhammar ska utföra.
Annons:

Elektriker i Östhammar

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Östhammar vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Östhammar.

Eljouren
Klackskärsg. 3
742 31 ÖSTHAMMAR


Elservice Christer Persson AB
Askön 140
742 92 östhammar


Elkedjan
Edsv. 6
742 34 östhammar


Lira El & Competence AB
Johannelund 301
742 92 östhammar


Elajo El & Energiteknik AB
Fabriksv. 14
742 34 östhammar


Nilsson, Hans Birger
Snesslinge Österbo 165
742 93 ÖSTHAMMAR

Annons:

Pris för elektriker i Östhammar

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Östhammar kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Östhammar som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Östhammar och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Östhammar

I Östhammar fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östhammar om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Östhammar.

I Östhammar fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Östhammar för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Östhammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.