Elektriker i Östervåla

Annons:
Hitta bra elektriker i Östervåla - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Östervåla. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Östervåla. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Östervåla ska utföra.
Annons:

Elektriker i Östervåla

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Östervåla vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Östervåla.

Elkedjan
St. Torget 3 D
740 46 ÖSTERVÅLA


M Lundén Elektriska AB
Bagare Bertils g. 12
740 46 ÖSTERVÅLA


Buckarby Farming AB
Buckarby
740 46 ÖSTERVÅLA


Månkarbo El
Hindersbo 216
740 46 ÖSTERVÅLA


Inez Johanssons Elektriska AB
Villag. 2
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Pris för elektriker i Östervåla

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Östervåla kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Östervåla som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Östervåla och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Östervåla

I Östervåla fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östervåla om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Östervåla.

I Östervåla fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Östervåla för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Östervåla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.