Elektriker i Örbyhus

Annons:
Hitta bra elektriker i Örbyhus - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Örbyhus. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Örbyhus. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Örbyhus ska utföra.
Annons:

Elektriker i Örbyhus

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Örbyhus vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Örbyhus.

Tjänste-Mannen i Örbyhus AB
Mejeriv. 12
748 42 ÖRBYHUS


P Holmqvist Alltjänst AB
Vendelv. 5 E
748 41 örbyhus


Ap Säkerhetsteknik, AB
Gyllbyv. 20
748 42 ÖRBYHUS

Annons:

Pris för elektriker i Örbyhus

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Örbyhus kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Örbyhus som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Örbyhus och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Örbyhus

I Örbyhus fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Örbyhus.

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Örbyhus om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Örbyhus.

I Örbyhus fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Örbyhus för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Örbyhus rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.