Elektriker i Karlholmsbruk

Annons:
Hitta bra elektriker i Karlholmsbruk - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Karlholmsbruk. Sammanlagt så kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Karlholmsbruk. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Karlholmsbruk ska utföra.
Annons:

Elektriker i Karlholmsbruk

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Karlholmsbruk vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Karlholmsbruk.

Karlholms El
Sandby 345
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Pris för elektriker i Karlholmsbruk

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Karlholmsbruk kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Karlholmsbruk som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Karlholmsbruk och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlholmsbruk om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk fanns det sammanlagt 1 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Karlholmsbruk för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Karlholmsbruk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.