Elektriker i Gimo

Annons:
Hitta bra elektriker i Gimo - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Gimo. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Gimo. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Gimo ska utföra.
Annons:

Elektriker i Gimo

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Gimo vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Gimo.

Elkedjan
Uppsalav. 14
747 42 Gimo


Mikael Ljungströms Elektriska AB
Väddika 141
747 95 Gimo


Caverion
Uppsalav. 29
747 42 Gimo


Midroc Electro AB
Uppsalav. 31
747 42 Gimo


Gellra HB
Pl 4191
747 02 Gimo


Elektro-Larsson AB
Uppsalav. 14
747 42 Gimo

Annons:

Pris för elektriker i Gimo

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Gimo kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Gimo som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Gimo och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Gimo

I Gimo fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gimo om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Gimo.

I Gimo fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Gimo för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Gimo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.