Elektriker i Stockholm

Annons:
Hitta bra elektriker i Stockholm - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Stockholm. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Stockholm. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Stockholm ska utföra.
Annons:

Elektriker i Stockholm

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Stockholm vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Stockholm.

A. B Eljour i EU
Norrbackag. 31
113 34 Stockholm


Ackevis Miljöel AB
Teknikringen 37 A
114 28 Stockholm

Annons:

Pris för elektriker i Stockholm

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Stockholm kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Stockholm som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Stockholm och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Stockholm

I Stockholm fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stockholm om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Stockholm.

I Stockholm fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Stockholm för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Stockholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.