Elektriker i Stenhamra

Annons:
Hitta bra elektriker i Stenhamra - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Stenhamra. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Stenhamra. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Stenhamra ska utföra.
Annons:

Elektriker i Stenhamra

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Stenhamra vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Stenhamra.

Mälarö Elteknik AB
Stenhamrav. 66
179 65 STENHAMRA


Mer än el i Stockholm
Vetev. 1
179 63 STENHAMRA


Elhjälpen Christer Eriksson AB
Axv. 9
179 63 STENHAMRA


Alarmservice Teknik H.K. AB
Klevbergsv. 30 A
179 60 Stenhamra


G.S. Energikonstruktion AB
Blåsbacksv. 12
179 62 Stenhamra


Mälarö Musik & Energi
Båthamnsv. 8
179 63 STENHAMRA


TKM Elteknik AB
Klevbergsv. 30 F
179 60 Stenhamra

Annons:

Pris för elektriker i Stenhamra

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Stenhamra kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Stenhamra som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Stenhamra och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stenhamra om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Stenhamra.

I Stenhamra fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Stenhamra för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Stenhamra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.