Elektriker i Sorunda

Annons:
Hitta bra elektriker i Sorunda - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Sorunda. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Sorunda. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Sorunda ska utföra.
Annons:

Elektriker i Sorunda

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Sorunda vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Sorunda.

Jacobssons Elektriska AB
Spångbro 1
148 70 Sorunda


J.P. Sandström Hiss & Konsult AB
Öster Grimsta 17
148 97 SORUNDA


TELE & DATA Integration Sweden AB
Sunnerbygården 1
148 02 SORUNDA


Lisö El & Ljusdesign AB
Lappalund 15
148 97 SORUNDA


Södertörns Tele HB
Nils Löpares v. 29
148 71 SORUNDA


Lidéns Markiser & Persienner
Hoxla Byväg 30
148 70 Sorunda


Jansson, Conny
Ragnhildsborgsvägen 12
148 97 SORUNDA

Annons:

Pris för elektriker i Sorunda

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Sorunda kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Sorunda som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Sorunda och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Sorunda

I Sorunda fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Sorunda.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sorunda om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Sorunda.

I Sorunda fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Sorunda för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Sorunda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.