Elektriker i Solna

Annons:
Hitta bra elektriker i Solna - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Solna. Sammanlagt så kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Solna. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Solna ska utföra.
Annons:

Elektriker i Solna

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Solna vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Solna.

ELYX El-Installations AB
S:t Ansgars v. 6
169 51 SOLNA


Combiconsult I Stockholm AB
Dalv. 4
169 56 Solna


Woodmountain Electric
Krysshammarv. 36
171 57 Solna


Stockholms Elautomatic AB
Fabriksv. 10
171 48 Solna


Råsunda El, AB
Filmg. 23
169 33 SOLNA


Bosse GranathS Elektriska
Ankdammsg. 7
171 43 SOLNA


Hagalunds Elservice AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna


Electrocord Elteknik AB
Idrottsg. 2
169 35 SOLNA


AV-Huset
Vretenv. 13
171 54 SOLNA


Claprogruppen AB
Gelbgjutarev. 5
171 48 Solna

Annons:

Pris för elektriker i Solna

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Solna kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Solna som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Solna och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Solna

I Solna fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Solna om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Solna.

I Solna fanns det sammanlagt 10 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Solna för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Solna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.