Elektriker i Sollentuna

Annons:
Hitta bra elektriker i Sollentuna - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Sollentuna. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Sollentuna. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Sollentuna ska utföra.
Annons:

Elektriker i Sollentuna

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Sollentuna vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Sollentuna.

Gullikssons El AB, J
Nyponvägen
191 44 Sollentuna


Lunds El & Bygg, AB
Nyckelv. 33
191 49 SOLLENTUNA


Forslins El AB
Åkeribacken 16
191 49 SOLLENTUNA


Strömstyrkan Johan Ståhl El & Bygg AB
Ljungv. 3 B
191 41 SOLLENTUNA


Elbesök i Sverige AB
Hollywoodv. 91
192 77 SOLLENTUNA


Rustiq - Rör Och Värmeservice
Armborstv. 8
192 59 SOLLENTUNA


Hedströms Hiss & Bygg i Stockholm
Avtagsv. 6
191 50 SOLLENTUNA

Annons:

Pris för elektriker i Sollentuna

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Sollentuna kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Sollentuna som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Sollentuna och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Sollentuna om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Sollentuna för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Sollentuna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.