Elektriker i Österhaninge

Annons:
Hitta bra elektriker i Österhaninge - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Österhaninge. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Österhaninge. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Österhaninge ska utföra.
Annons:

Elektriker i Österhaninge

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Österhaninge vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Österhaninge.

Boijorts El AB
Nilsbergav. 7
137 95 österhaninge


Holmer, Christer Karl Gunnar
Hässlingby 15
137 95 österhaninge

Annons:

Pris för elektriker i Österhaninge

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Österhaninge kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Österhaninge som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Österhaninge och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Österhaninge

I Österhaninge fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Österhaninge.

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Österhaninge om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Österhaninge.

I Österhaninge fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Österhaninge för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Österhaninge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.