Elektriker i Nacka

Annons:
Hitta bra elektriker i Nacka - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Nacka. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Nacka. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Nacka ska utföra.
Annons:

Elektriker i Nacka

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Nacka vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Nacka.

Samrell AB, Installationsfirma
070 - 514 38 98Elektrounion AB
Värmdöv. 247
131 42 NACKA


It Installationsteknik Sverige AB
Värmdöv. 4
131 37 NACKA


HYRENTIMME
Serenadv. 24
131 40 NACKA

Annons:

Pris för elektriker i Nacka

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Nacka kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Nacka som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Nacka och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Nacka

I Nacka fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nacka om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Nacka.

I Nacka fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Nacka för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Nacka rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.