Elektriker i Lidingö

Annons:
Hitta bra elektriker i Lidingö - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lidingö. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lidingö. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lidingö ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lidingö

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lidingö vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lidingö.

ETB El & Larm AB
S. Kungsv. 59
181 32 LIDINGÖ


Ljus & Kraftinstallationer i Lidingö AB
Barkassv. 17
181 35 Lidingö


Lidingö Elektriska AB
Förrådsv. 2 B
181 41 LIDINGÖ


Lidingö Hantverksgrupp AB
Ackumulatorvägen 4
181 55 Lidingö


Stenbäcks Elektriska AB
Vasav. 7
181 42 Lidingö


Lidingö Lås & Larm
Lejonv. 14
181 32 LIDINGÖ


Vana Montage Bygg & Akustik
Lillåkersv. 77
181 59 Lidingö

Annons:

Pris för elektriker i Lidingö

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lidingö kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lidingö som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lidingö och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lidingö

I Lidingö fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lidingö om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lidingö.

I Lidingö fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lidingö för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lidingö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.