Elektriker i Kungsängen

Annons:
Hitta bra elektriker i Kungsängen - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kungsängen. Sammanlagt så kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kungsängen. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kungsängen ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kungsängen

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kungsängen vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kungsängen.

Upplands Bro Elbyrå AB
Skolv. 33
196 34 Kungsängen


Seltek Skandinavisk Elteknik AB
Skolv. 33 A
196 34 Kungsängen


Kabelteknik Ulf Smeby AB
Kraftv. 42
196 37 KUNGSÄNGEN


RM Markiser & Persienner
Kritstigen 2
196 33 KUNGSÄNGEN


Sjöströms Skyltmontage & Service AB
Kasmov. 8
196 31 KUNGSÄNGEN


Tecto
Rönnbärsv. 15
196 32 Kungsängen


Merdals Elinstallationer, K
Rankhusv. 26
196 31 KUNGSÄNGEN


Ara Hiss och Montage AB
Hambov. 6
196 37 KUNGSÄNGEN


FH Hiss & Bygg AB
Flugsvampsv. 11
196 36 Kungsängen


Tl Hiss & Allservice AB
Trombonstigen 5
196 37 KUNGSÄNGEN


Styr Provning Installation Sverige AB
Månstensv. 3
196 33 KUNGSÄNGEN


Jonas Åberg Elektriska, AB
Tangoslingan 9
196 37 KUNGSÄNGEN

Annons:

Pris för elektriker i Kungsängen

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kungsängen kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kungsängen som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kungsängen och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungsängen om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kungsängen.

I Kungsängen fanns det sammanlagt 12 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kungsängen för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kungsängen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.