Elektriker i Kista

Annons:
Hitta bra elektriker i Kista - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kista. Sammanlagt så kan du välja mellan 15 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kista. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kista ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kista

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kista vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kista.

Torpheimer I Stockholm AB
Isafjordsg. 22 A
164 40 KISTA


ONE Nordic
Finlandsg. 22 A
164 74 Kista


ONE Nordic
Torshamnsg. 39 A
164 40 KISTA


Konferens & Mediateknik I Stockholm AB
Finlandsg. 62
164 74 Kista


Resultat El
Langelandsg. 34
164 43 Kista


A.T Elservice
Köpenhamnsg. 6
164 42 KISTA


Philips Lighting Sweden AB
Knarrarnäsg. 7
164 40 KISTA


Dimitriadis. Sofoklis. El - Tele - Data
Jyllandsg. 209
164 47 Kista


Great Security
Finlandsg. 52
164 74 Kista


Blanca Elektriska AB
Århusg. 155
164 45 Kista


Jennyel AB
Sthlm Enter Service AB
Österög. 1
164 40 KISTA


Obededom HB
Sibeliusgången 16
164 73 KISTA


Bravida Sverige AB
Torshamnsg. 39
164 40 KISTA


Elite El Och Bygg
Porkalag. 11
164 76 Kista

Annons:

Pris för elektriker i Kista

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kista kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kista som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kista och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kista

I Kista fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Kista om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kista.

I Kista fanns det sammanlagt 15 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kista för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kista rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.