Elektriker i Järna

Annons:
Hitta bra elektriker i Järna - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Järna. Sammanlagt så kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Järna. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Järna ska utföra.
Annons:

Elektriker i Järna

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Järna vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Järna.

Globel El & Tele AB
Sporrmakarv. 6
153 30 Järna


Elpartner Thomas Forselius AB
Pärlängsv. 6
153 38 Järna


Angelings Allmontage, AB
Bergsg. 12 A
153 35 JÄRNA


Järna Lås HB
08 - 551 705 54Skandinavian Electro Control
Håknäs 5
153 91 JÄRNA


Svenska Elnät i Södertälje AB
Ullängsv. 8
153 30 Järna


Södertälje Rot-Energi AB
Åsg. 24 B
153 30 Järna


El Assistans Stockholm AB
Humlestigen 13
153 36 Järna


Komfort Montering Åke Andersso
Kjulsta 12 Välle
153 91 JÄRNA


Pa Belysnings- och Elkraftteknik
Vallmostigen 9
153 31 JÄRNA


Borkings Elektriska AB
Myrstigen 15
153 36 Järna


Gärna Larm i Järna AB
Kallfors 1
153 95 JÄRNA

Annons:

Pris för elektriker i Järna

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Järna kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Järna som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Järna och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Järna

I Järna fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Järna om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Järna.

I Järna fanns det sammanlagt 12 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Järna för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Järna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.