Elektriker i Järfälla

Annons:
Hitta bra elektriker i Järfälla - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Järfälla. Sammanlagt så kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Järfälla. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Järfälla ska utföra.
Annons:

Elektriker i Järfälla

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Järfälla vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Järfälla.

Essge Johannesson Service AB
Terrängv. 54
177 60 Järfälla


Erikssunds El AB
Veddestav. 25
175 62 Järfälla


Granströms El
Bruttovägen 24
175 43 JÄRFÄLLA


Rundlöfs Elservice
Bolinderv. 2
176 74 Järfälla


Millbergs Elservice AB
08 - 580 102 76Axbergs Ingenjörsbyrå AB
Semesterv. 35
177 60 Järfälla


Tkvh Byggmaterial AB
Åkerv. 7 C
177 41 JÄRFÄLLA


Assemblin Ventilation AB
Veddestav. 15
175 62 Järfälla


Crawford ASSA ABLOY
Datav. 4
175 43 JÄRFÄLLA


Järfälla Låsservice, AB
Girov. 11
175 62 Järfälla


Armatur & Elservice/ Pasel AB
Vasav. 104
177 52 JÄRFÄLLA

Annons:

Pris för elektriker i Järfälla

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Järfälla kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Järfälla som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Järfälla och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Järfälla

I Järfälla fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Järfälla om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Järfälla.

I Järfälla fanns det sammanlagt 11 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Järfälla för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Järfälla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.