Elektriker i Handen

Annons:
Hitta bra elektriker i Handen - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Handen. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Handen. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Handen ska utföra.
Annons:

Elektriker i Handen

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Handen vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Handen.

Nymans Elektriska AB
Träffg. 3
136 44 Handen


Hypoel AB
Bäverv. 3 B
136 45 HANDEN


Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen


Veteranpoolen Stockholm Sydost
Handenterminalen 4
136 40 Handen


Skandinaviska Områdesskydd AB
Kilowattv. 12
136 44 Handen


Haninge Lås AB
Sleipnerv. 20
136 42 Handen

Annons:

Pris för elektriker i Handen

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Handen kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Handen som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Handen och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Handen

I Handen fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du läsa mer om orten Handen om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Handen.

I Handen fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Handen för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Handen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.